Ο αγαπημένος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εστίασης Devido στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας δυο καινούργια πιάτα για ξεχωριστές νέες γεύσεις καθημερινής απόλαυσης. Το «Γυροτλού», ένα πιάτο εμπνευσμένο από το κλασσικό γιαουρτλού σε μια νέα προσέγγιση με τραγανό γύρο devido, δουλεμένη σάλτσα από γιαούρτι και μια ξεχωριστή σάλτσα ντομάτας με πλούσια γεύση και άρωμα και την επική «Τριλογία», που αποτελείτε από τρεις ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις σε έναν συνδυασμό για τους λάτρεις του καλού φαγητού με άμεσες αναφορές στην ελληνική, με ένα παραδοσιακό πιτάκι με ψητό λουκάνικο μαύρου χοίρου, κρεμμυδάκι ξερό και πιπεριά πράσινη με δροσερή σως λουκάνικου ειδικά φτιαγμένη από τον Ηλία Μαμαλάκη για τα devido, ένα δεύτερο αραβικό πιτάκι με σος, φρέσκια ντομάτα, μπιφτεκάκι devido, εκλεκτό μανούρι ψημένο στη σχάρα και την υπέροχη σάλτσα ντομάτας και ένα ακόμη παραδοσιακό πιτάκι «Γυροτλού» με όλες τις γεύσεις του νέου αυτού πιάτου.
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017
Οι νέες δημιουργίες του Ηλία Μαμαλάκη στο «Devido» της Θεσσαλονίκης
Ο αγαπημένος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εστίασης Devido στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας δυο καινούργια πιάτα για ξεχωριστές νέες γεύσεις καθημερινής απόλαυσης. Το «Γυροτλού», ένα πιάτο εμπνευσμένο από το κλασσικό γιαουρτλού σε μια νέα προσέγγιση με τραγανό γύρο devido, δουλεμένη σάλτσα από γιαούρτι και μια ξεχωριστή σάλτσα ντομάτας με πλούσια γεύση και άρωμα και την επική «Τριλογία», που αποτελείτε από τρεις ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις σε έναν συνδυασμό για τους λάτρεις του καλού φαγητού με άμεσες αναφορές στην ελληνική, με ένα παραδοσιακό πιτάκι με ψητό λουκάνικο μαύρου χοίρου, κρεμμυδάκι ξερό και πιπεριά πράσινη με δροσερή σως λουκάνικου ειδικά φτιαγμένη από τον Ηλία Μαμαλάκη για τα devido, ένα δεύτερο αραβικό πιτάκι με σος, φρέσκια ντομάτα, μπιφτεκάκι devido, εκλεκτό μανούρι ψημένο στη σχάρα και την υπέροχη σάλτσα ντομάτας και ένα ακόμη παραδοσιακό πιτάκι «Γυροτλού» με όλες τις γεύσεις του νέου αυτού πιάτου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου