Άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά με προσωπικότητα επιδραστική είναι ο σεφ που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς στο νησί της Θάσου για την κοσμοπολίτικη και ευφάνταστη κουζίνα του . Καινοτόμος λάτρης των θαλασσινών και δη του τόπου που , μαγειρεύει με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Φρούτα εποχής , θαλασσινά , ψωμιά στη πινακωτή , ζύμες και νέες τεχνικές , παντρεμένες σε συνταγές κλασσικές και παραδοσιακές από όλη τη Μεσόγειο…… βρίσκουν τη θέση τους στη παλέτα του με τρόπο εξαίσιο . Από πέρυσι το καλοκαίρι ανέλαβε executive chef των ξενοδοχείων του ομίλου Xenios Gate “A for art design hotel” “Alexandra golden boutique hotel” πλαισιωμένος από μια ομάδα άξιων συνεργατών και συνοδοιπόρων.
Who
is
who
: Ο Γιάννης Μαρινόπουλος δούλεψε για αρκετά χρόνια με τον Σωτήρη
Ευαγγέλου στο εστιατόριο «Πορφύρα» του Makedonia
Palace όταν ανήκε στον όμιλο της Grecotel . Επιστρέφοντας στη Θάσο εργάστηκε στο consulting εστιατορίων
του νησιού , από το 2018 έως το 2021 υπηρέτησε την υψηλή γαστρονομία στο
εστιατόριο “Οasis
cocktail & gastro” στο Πευκάρι. Φέτος ανέλαβε το consulting του εστιατορίου "Στου Σαρρή" στη πόλη της Καβάλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου