Ο καπετάν Πιπίνος μετράει περισσότερα από 80 χρόνια παρουσίας στον Άγιο Γεώργιο της Αντιπάρου , εδώ σε σκηνικό «παρά θιν’ αλλός» θα απολαύσετε φρεσκότατα ψαράκια , θαλασσινά αλλά και πληθωρικές μακαρονάδες , όταν έχει κέφια ο σεφ στη κουζίνα και διαθέτει καλή πρώτη ύλη φτιάχνει νοστιμότατη κακαβιά . Θα σας πρότεινα για μεζέ να επιλέξετε ηλιόκαυτο μαστιχωτό χταπόδι , σκουμπρί και τον πρωτοξάδελφο του τον κολιό σε γούνα , αφού οι ακτίνες του ήλιου στεγνώσουν τη σάρκα των ψαριών στη συνέχεια τα ρίχνει στα κάρβουνα να ψηθούν και τα σερβίρει στο πιάτο με παρθένο ελαιόλαδο και φρεσκοστυμμένο λεμόνι , ιδανικός μεζές για το ούζο σας. Απαραίτητο συνοδευτικό για τις θαλασσινές γεύσεις αποτελούν ο ταραμάς και τα βραστά χόρτα . Για τους λάτρεις του κρέατος , προτιμήστε τη κοκκινιστή γίδα και συνοδέψτε την με σαγανάκι από ντόπιο τυρί. Το service θα μπορούσε να γίνει σίγουρα καλύτερο.
Tips : Άγιος Γεώργιος , Αντίπαρος , το καλοκαίρι ανοιχτά κάθε μέρα και τον χειμώνα μόνο Σαββατοκύριακα , τηλ : 2284 021823
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου