Το «Φιλαράκι» στο Παληό της Καβάλας, είναι ένας αυθεντικός χώρος φιλοξενίας με χαλαρή και φιλική διάθεση για να ζήσετε μια απολαυστική ψαροφαγία . Από το 1988 ο Αλέκος Χουρόπουλος υπηρετεί με πάθος την ποιοτική θαλασσινή κουζίνα , αυτονόητο ότι τα ψάρια και τα θαλασσινά που θα επιλέξετε είναι της ημέρας…..ολόφρεσκα. Μικρά και μέτρια ψαράκια καλοτηγανισμένα με τη χρυσαφένια κρούστα τους να σκάει στο δοντάκι , το καλαμάρι του χυμώδες και λαστιχωτό , μοσχοβολούσε ιώδιο. Η σαρδελίτσα ξεχώριζε για τη ντελικάτη λιπαρότητα και την ελαφριά τραγανή υφή, η κουτσομούρα του ήταν αέρινα τηγανισμένη και τα μπαρμπουνάκια του έβγαζαν μια εθιστική γλυκιά νοστιμάδα. Θα κλείσω με την εξαίσια ψαρόσουπα που θα «αναστήσει» το στομάχι σας , την φτιάχνει κάθε μέρα με βάση τα φρέσκια ψάρια που θα βγάλει το καλάθι του ψαρά και προσθέτει μόνο τα απαραίτητα λαχανικά και μυρωδικά.
Tips : «Το Φιλαράκι» , Μελίνας Μερκούρη 83, Παλαιό Τσιφλίκι , Τηλ: 251 044 1729.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου