Το Fleischkase (Φλάισκεσε) είναι ένας
υπέροχος γερμανικός μεζές που αποτελείται από παστό βοδινό, χοιρινό, μπέικον και κρεμμύδια
.Ο τρόπος παρασκευής του είναι λίγο ιδιαίτερος και αξίζει να σας τον αναφέρω . Όλα τα παραπάνω υλικά αφού πρώτα
τα αλέσουν στη συνέχεια
τα ζυμώνουν σαν μια φόρμα ψωμιού και τέλος το ψήνουν ή το βράζουν . Το κόβουν σε αρκετά χονδρή φέτα
και το σερβίρουν σε μπρέτχεν (είδος γερμανικού ψωμιού) με συνοδεία καυτερής μουστάρδας . Το παραπάνω
μεζέ δοκιμάσαμε στο κρεατάδικο του «Muller» στο Φράιμπουργκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου