Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
   George Orwell (1903-1950)

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη : Master Class Δημήτρης Σκαρμούτσος «Νεοελληνική κουζίνα» στο Περίπτερο 12 της Detrop Boutique (27/2/2016)



Info : Την ίδια μέρα στις 4 το απόγευμα ο  chef Δημήτρης Σκαρμούτσος  στο Περίπτερο  12  θα μοιραστεί μαζί μας τις δημιουργίες του προβάλλοντας την δική του νεωτεριστική άποψη για την σύγχρονη ελληνική κουζίνα, παρουσιάζοντας ένα μενού υψηλής Νεοελληνικής κουζίνας, σε εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς και άρτια τεχνική.

 Who is who: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών έφυγε από την Ελλάδα για την Αμερική, όπου σπούδασε οικονομικά στο UCLA. Τελειώνοντας τις σπουδές του εκεί, φοίτησε στη σχολή μαγειρικής Culinary Institute of America. Το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη μαγειρική, ενώ τρία χρόνια αργότερα δούλευε ως σεφ σε ξενοδοχεία και εστιατόρια της Αμερικής. Το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, όπου άρχισε να εργάζεται ως μάγειρας σε εστιατόρια των Χανίων. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Αθήνα, όπου το 2010, έχοντας ήδη γίνει γνωστός ως σεφ του εστιατορίου «Αλάτσι», πήρε μέρος στην κριτική επιτροπή στο reality μαγειρικής του Mega «Master Chef».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου