Info : Η πρόταση έχει σχεδιαστεί από τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση με γνώμονα
την μοντέρνα δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες
ύλες. Η σύγχρονη τάση στη μαγειρική,
διεθνώς, εκφράζεται μέσα από τις κουζίνες των τοπικών ιδιωμάτων της Μεσογείου,
άλλοτε αντιγράφοντας, όσο γίνεται πιο πιστά, τις παραδοσιακές μανιέρες και
άλλοτε χρησιμοποιώντας την παράδοση ως καμβά, όπου πάνω του θα πατήσει ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, για να
δώσει τη δική του εκδοχή για την κουζίνα της.
Who is who: Ο chef
Παναγιώτης Δεληθανάσης εργάζεται στον χώρο της γαστρονομίας τα τελευταία
15 χρόνια. Έχει μετεκπαιδευτεί στην φημισμένη σχολής μαγειρικής του Alain Ducasse και της ερευνητικής
ομάδας του διάσημου Ferran Adria.
Είναι ο head chef του εστιατορίου «The Loco Bus» και του Cooking
Workshop Consulting. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους και διακεκριμένους
chef, όπως οι κύριοι Λευτέρης Λαζάρου,
Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Herve Pronato, Γιάννης Παρίκος και Βασίλης
Μουρατίδης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου