Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
   George Orwell (1903-1950)

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη : Master Class Δεληθανάσης Παναγιώτης «Μεσογειακή κουζίνα» στο Περίπτερο 12 της Detrop Boutique (28/2/2016)




Info : Η πρόταση έχει σχεδιαστεί από τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση με γνώμονα την μοντέρνα δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.  Η σύγχρονη τάση στη μαγειρική, διεθνώς, εκφράζεται μέσα από τις κουζίνες των τοπικών ιδιωμάτων της Μεσογείου, άλλοτε αντιγράφοντας, όσο γίνεται πιο πιστά, τις παραδοσιακές μανιέρες και άλλοτε χρησιμοποιώντας την παράδοση ως καμβά, όπου πάνω του θα πατήσει ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, για να δώσει τη δική του εκδοχή για την κουζίνα της.


Who  is  who:  Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης εργάζεται στον χώρο της γαστρονομίας τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει μετεκπαιδευτεί στην φημισμένη σχολής μαγειρικής του Alain Ducasse και της ερευνητικής ομάδας του διάσημου Ferran Adria. Είναι ο head chef του εστιατορίου «The Loco Bus» και του Cooking Workshop Consulting. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους και διακεκριμένους chef, όπως οι κύριοι Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Herve Pronato, Γιάννης Παρίκος και Βασίλης Μουρατίδης
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου