Τριάντα χρόνια παρουσίας έκλεισε το oυζερί «Λόλα» στη Θεσσαλονίκη , απέναντι
από την Καμάρα, στο στενάκι της Αγαπηνού 10 , ο ιδιόκτητης του Γιάννης Γκίνης έχει
συνταξιοδοτηθεί πλέον και συνεχίζουν τα παιδιά
του ο Αντώνης και η Λόλα με καταγωγή από τα χωριά του Παγγαίου Καβάλας . Η Λόλα
λοιπόν ετοιμάζει νόστιμα παραδοσιακά πιάτα και μεζεδάκια της ελληνικής κουζίνας
με ψάρι και θαλασσινά , γεύσεις ξεκάθαρες , καλοφτιαγμένες και τιμές που δεν φοβίζουν
τον πελάτη . Στο Ουζερί της «Λόλας» που αγαπήθηκε από τους Θεσσαλονικείς για
την απλότητα των πιάτων του και την άριστη ποιότητα των υλικών του , κάθε μπουκιά
είναι και μια αξέχαστη γευστική εμπειρία , σαρδέλες ντελικάτες , υπέροχος παστουρμάς
θαλάσσης (για το ούζο) , τραγανή αθερινόπιτα (όπως την φτιάχνουν στη Χίο) ,
χταπόδι μεθυσμένο μαστορικά φτιαγμένο , κριθαρώτο με γαρίδες και πέστο
βασιλικού κα .
Tips
:
Αγαπηνού 10 με Εγνατία 150 , Ωράριο: Δευτέρα ως Σάββατο 12:00 –
00:00 , Κυριακή 12:00 – 19:00 , Τιμή κατ’ άτομο: έως 15€ , Τηλ κρατήσεων :
2310276201
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου