Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
   George Orwell (1903-1950)

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Μαγειρείο : Σπιτικές καθημερινές γεύσεις δια χειρός Αλέξανδρου Πούλου

O chef Αλέξανδρος Πούλος αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Κολωνία δούλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα  σε εστιατόρια της Γερμανίας και  του Παρισιού , ο νόστος όμως  για την πατρίδα στάθηκε η αιτία να επιστρέψει στη γενέθλια πόλη και να δημιουργήσει το «Μπαχάρι» το ναό των γεύσεων της μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας στον  Άγιο Νικόλαο της Καβάλας . Μετά από ένα διάστημα αποχής από την εστίαση ο Αλέξης επιστρέφει στον γευστικό χάρτη της πόλης μ’ ένα νέο καθημερινό χώρο σπιτικού φαγητού . Στο «Μαγειρείο» ο chef επιλέγει τα πιο φρέσκα υλικά από ντόπιους παραγωγούς  της πόλης και  παρασκευάζει εκλεκτά πιάτα που σου προσφέρουν βαθιά νοστιμιά και γευστική αρμονία, προς το παρών όλα τα μαγειρευτά διατίθενται σε πακέτο .Το στοίχημα είναι για τον Αλέξανδρο Πούλο πως θα καταφέρει να περάσει από την υποψιασμένη γαστρονομία και τις αναζητήσεις της (ποιος δεν θυμάται το «Μπαχάρι» στον Άγιο Νικόλαο) στο καθημερινό μενού που χρειάζεται να έχει για να μπορεί να προσελκύσει κόσμο για τα πιάτα του .Ένας συμβιβασμός θα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , και πιάτα γαστριμαργικά υπεύθυνα και γεύματα καθημερινά που θα μπορεί να φάει και να πληρώσει με άνεση ο κάθε πελάτης του . Καλές δουλειές Αλέξανδρε στο «Μαγειρείο» σου!!!

 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου