Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
   George Orwell (1903-1950)

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Δοκιμάζουμε την «Crazy Seal» της Αλοννήσου

WHO IS WHO  : Άλλος ένας νομάδας-ζυθοποιός από την Αλόννησο ξεκίνησε να φτιάχνει τις δικές του μπύρες , όλες χειροποίητες, φρέσκιες, απαστερίωτες και αφιλτράριστες , ονομάζεται  Γιώργος Αναγνώστου είναι ιδιοκτήτης και μάγειρας του εστιατορίου «Δεντρολίμανο» που διατηρεί στη παραλία του νησιού . Η μικροζυθοποιία ονομάζεται  “Monachus Brewing” και πήρε το όνομά της από την φώκια Monachus monachus που προστατεύεται στο θαλάσσιο εθνικό πάρκο της Αλοννήσου. Ο gypsy- brewer Γιώργος Αναγνώστου παράγει και εμφιαλώνει τις μπύρες του σε ζυθοποιείο του Βόλου . Το συγκεκριμένες μπύρες μπορεί κάποιος να τις βρει προς το παρόν μόνο στο νησί της Αλοννήσου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:  Η Monachus «Crazy Seal» είναι μια δυνατή India Pale Ale-Milkshake με προσθήκη λακτόζης για να προσδίδει πυκνότητα και αίσθηση “γάλακτος” στη μπύρα , τριών αμερικανικών λυκίσκων και τέλος μιας φλοίδας μάνγκο  για να συμπληρώσει το αρωματικό προφίλ της. Το τελικό αποτέλεσμα φρουτένια χαρακτηριστικά και πλούσια αρώματα λυκίσκου (Αλκοόλ: 6%)

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Η μπύρα «Crazy Seal»  συνοδεύει αρμονικά στο τραπέζι σας,  ένα γευστικό burger , ένα ζουμερό t-bone προβατίνας στα κάρβουνα , ακόμη και μια ταλιατέλα ραγού . 

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου