H «La Pasteria » της οδού Τσακάλωφ στο κέντρο της Αθήνας δεν ανήκει στην ιδιοκτησία του γνωστού Ιταλού σεφ Έκτορα Μποτρίνι . Όπως μας ενημέρωσαν ο κ Μποτρίνι ενεπλάκη μόνο στην δημιουργία του μενού . Γευτήκαμε απλές, αυθεντικές συνταγές με φρεσκότατα υλικά και όχι κατεψυγμένα.
Info : Τι να πω το μαγαζί υπέροχο, η διακόσμηση του εξαιρετική , το προσωπικό φιλικότατο και το σέρβις άψογο. Ξεχωρίζει η κουζίνα που βρίσκεται στο κέντρο του κάτω ορόφου όπου πίσω από την τζαμαρία και μέσα σε ένα πεντακάθαρο χώρο βλέπεις τους δυο μάγειρες εν ώρα δημιουργίας !!!!!
Food : Η ποιότητα του φαγητού ήταν εξαιρετική !!!!! Πιάτα προσεγμένα και γενναία σε μερίδες. Επιλέξαμε να δοκιμάσουμε την Pasta Salmone ……θεϊκή γεύση αγαπητοί μου , ζυμαρικό αλντέντε με φρέσκο και καπνιστό σολομό , κολοκυθάκια, κρέμα γάλακτος , ντομάτα και άνηθο σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!! Συνεχίσαμε με την Pasta Primavera με διάφορα λαχανικά, φρέσκια ντομάτα, αρωματικά βότανα, και λευκό κρασί , και ολοκληρώσαμε με τα lasagna ai Funghi λαζάνια στο φούρνο με μανιτάρια , ελαφριά κρέμα γάλακτος , φρέσκια ντομάτα, και κιμά . Από τις σαλάτες ξεχωρίσαμε την Caesars con pollo (σαλάτα Σήζαρ με κοτόπουλο) και την Verde del Pastore μια θεσπέσια πράσινη σαλάτα με ρόκα ,σπανάκι, μαρούλι, λιαστή ντομάτα, φρέσκο-ψημένο μανούρι , και σώς από βαλσάμικο .Το κατάστημα της Τσακάλωφ απέχει μόλις επτά λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Συντάγματος .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου